2 mei 2017

About

Freelance Journalism: mediarecruiters voor mediaprofessionals!

Op ons freemium recruitment platform Freelance Journalism ontmoeten freelance mediaprofessionals, opdrachtgevers, bedrijven en recruiters elkaar. U kunt uw vacatures eenvoudig, gratis en snel plaatsen op Freelance Journalism. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken of inloggen. Wilt u meer exposure voor uw vacature(s), en de ideale kandidaat niet missen? Dan is het mogelijk om hier een gesponsorde vacature van te maken tegen een vergoeding van € 150,-. Gesponsorde Vacatures staan in de zoekresultaten boven de gratis vacatures, waardoor u meer sollicitaties ontvangt.

Recruitment Organisatie

Freelance Journalism is een professionele recruitment organisatie, gespecialiseerd in de werving en selectie van vakkundige mediaprofessionals. Wij bemiddelen specifiek en alleen voor kandidaten uit de mediabranche, waarbij het om freelance werk gaat, ad interim of tijdelijk. Denk hierbij aan posities als journalisten, redacteuren, verslaggevers, cartoonisten, copywriters, correspondenten, editors, filmmakers, videografen, cameramensen, graphic designers, contentspecialisten, PR en communicatie specialisten, camjo’s, illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, vertalers, scriptwriters, SEO-specialisten, (online)vormgevers et cetera.

Uitgebreid eigen netwerk

Onze opdrachtgevers zijn naast mediabedrijven ook grote (internationale) bedrijven en bedrijven uit het MKB. Elk bedrijf heeft wel eens tijdelijk behoefte aan een mediaprofessional zoals een fotograaf, een tekstschrijver of een vertaler. Freelance Journalism kan putten uit haar eigen netwerk met ruim 10.000 connecties uit de mediabranche. Hiervan zijn meer dan 2500 nationale en internationale mediaprofessionals lid van onze besloten groep Freelance Journalism op LinkedIn.

Effectieve werving en selectie

We schrijven aansprekende en wervende teksten en posten deze op de belangrijkste boards en social media, en in opdracht van de opdrachtgever kunnen wij uw vacature publiceren op ons eigen online mediaplatform Amsterdam Today. De vacature kan dan op een effectieve wijze op de sociale media zoals Facebook gericht geboost worden tegen een vergoeding. Naast het plaatsen van een (gratis) vacature kan de opdrachtgever een specifieke zoekopdracht bij ons plaatsen. Freelance Journalism gaat dan op basis van de wensen van de opdrachtgever actief op zoek naar persoonlijkheid, competenties, talenten, trackrecord, motivatie en ambitie bij de gewenste mediaprofessional in en eventueel buiten haar eigen omvangrijke netwerk.

Freelance Journalism is onderdeel van Paradigmata Media.