6 mei 2017

Opdrachtgevers

Zoekt u een freelance mediaprofessional om uw project te bemannen, verloop op te vangen of tijdelijk verzuim van een collega op te lossen? Of heeft u tijdelijk deskundige expertise nodig die u zelf niet in huis heeft? Bent u een opdrachtgever, op zoek naar een freelance mediaprofessional met een specialisme? Bent u als professional op zoek naar een prachtige opdracht of gaat u binnenkort aan een nieuwe opdracht starten?

Onze expertise

Overal ter wereld weten bedrijven en instellingen dat het lastig is om de juiste aannamebeslissingen te nemen. Hoe weet u nu zeker of u de juiste mediaprofessional aanneemt? De ideale recruitment-partner vindt de juiste match door een goed begrip van de te vervullen taken en de te behalen resultaten. Om concurrerend te blijven moeten opdrachtgevers in de media flexibel kunnen beschikken over relevante expertise van mediaprofessionals. Dat betekent dat ze voor hun opdracht op zoek moeten naar de juiste mediaprofessional. Door onze uitgebreide kandidatendatabase, ons omvangrijke netwerk en e-recruitment methodieken vinden wij snel de best gekwalificeerde kandidaat voor uw media vacature. Daarbij staat het waarborgen van de continuïteit in uw bedrijf voorop.

No cure no pay

Het enige wat u als opdrachtgever doet is samen met ons het functieprofiel zo scherp mogelijk formuleren. Daarna kunt u zich weer op uw kernactiviteiten focussen, tot wij ons melden met de best mogelijke selectie van kandidaten. Dit doen wij op vrijblijvende basis: pas wanneer freelance Journalism een kandidaat vindt, hoeft u de vooraf afgesproken wervingsfee te voldoen. Het vinden van de juiste professional is mensenwerk. Daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact tijdens het gehele traject, zowel met u als met de professional. We zijn open over onze tarieven en marges, wat bijdraagt aan het wederzijds vertrouwen en een constructieve onderhandeling.

Presentatie shortlist

Na de selectie presenteren wij passende kandidaten op basis van hun persoonlijkheidskenmerken, (werk)ervaring en competenties. Onze voornaamste focus is het tot stand brengen van een ideale match tussen onze klanten en kandidaten, een filosofie die de hoeksteen vormt van Freelance Journalism. Een opdracht plaatsen is heel eenvoudig: vul uw gegevens en de opdrachtomschrijving in. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op om verdere details te bespreken. Bijvoorbeeld hoeveel kandidaten u van ons wilt ontvangen en binnen welke termijn. Na dit gesprek gaan onze mediarecruiters direct op zoek naar de beste kandidaten. U ontvangt de profielen van de meest geschikte professionals van ons. Wij spreken deze kandidaten persoonlijk om kennis te maken.