2 mei 2017

Agency

Bij Freelance Journalism ontmoeten freelance mediaprofessionals, opdrachtgevers en bedrijven elkaar.

The creative hub of Amsterdam

In Amsterdam werken 80.000 mensen in de creatieve ­industrie, van modeontwerpers tot filmmakers, van reclamejongens tot kunstenaars. De sector is goed voor een slordige 4,5 miljard euro omzet op jaarbasis. Een belangrijke sector die grotendeels bestaat uit freelancers. Onze missie is om professionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken.

Wij helpen zelfstandig mediaprofessionals een betekenisvol en winstgevend online bedrijf te starten en uitbouwen en beschikken over een snelgroeiende community met duizenden leden. Denk hierbij aan posities als journalisten, redacteuren, verslaggevers, cartoonisten, copywriters, correspondenten, editors, filmmakers, videografen, cameramensen, graphic designers, contentspecialisten, PR en communicatie specialisten, camjo’s, illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, vertalers, scriptwriters, SEO-specialisten, (online)vormgevers et cetera.

Uitgebreid eigen netwerk

Freelance Journalism kan putten uit haar eigen netwerk met duizenden connecties uit de mediabranche. Hiervan zijn meer dan 2500 nationale en internationale mediaprofessionals lid van onze besloten groep Freelance Journalism op LinkedIn.

Freelance Journalism is onderdeel van Paradigmata Media.