2 mei 2017

Agency

Freelance Journalism® is hét mediarecruitmentbureau van Menno Lindeblad. Bij Freelance Journalism ontmoeten freelance mediaprofessionals, opdrachtgevers en bedrijven elkaar. De community telt tegenwoordig ruim 3.000 leden. Niet alleen groeit het aantal leden dagelijks, maar ook de vacatures die geplaatst worden.

The creative hub of Amsterdam

Alleen al in Amsterdam werken 80.000 mensen in de creatieve ­industrie, van modeontwerpers tot filmmakers, van reclamejongens tot kunstenaars. De sector is goed voor een slordige 4,5 miljard euro omzet op jaarbasis. Een belangrijke sector die grotendeels bestaat uit freelancers. Onze missie is om professionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken.

Mediaprofessionals

Wij helpen zelfstandig mediaprofessionals een betekenisvol en winstgevend online bedrijf te starten en uitbouwen en beschikken over een snelgroeiende community met duizenden leden. Denk hierbij aan posities als journalisten, redacteuren, verslaggevers, cartoonisten, copywriters, correspondenten, editors, filmmakers, videografen, cameramensen, graphic designers, contentspecialisten, PR en communicatie specialisten, camjo’s, illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, vertalers, scriptwriters, SEO-specialisten, (online)vormgevers et cetera.

Uitgebreid eigen netwerk

Freelance Journalism kan putten uit haar eigen netwerk met duizenden connecties uit de mediabranche. Hiervan zijn meer dan 3.000 nationale en internationale mediaprofessionals lid van onze besloten groep Freelance Journalism op LinkedIn.

Recruitment Oplossingen

Freelance Journalism biedt naast diensten in de mediabranche, ook recruitment oplossingen op maat. Neem voor een offerte contact op met Menno Lindeblad via M.Lindeblad@FreelanceJournalism.eu

Freelance Journalism is onderdeel van Paradigmata Media.

nl_NLDutch