De Slimste Journalist 2020, dé quiz voor iedereen die betrokken is bij de Nederlandse journalistiek.

Over dit evenement

Wie gaat er naar huis als ‘Slimste Journalist 2020’?

Donderdag 30 januari organiseert het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek ‘De slimste Journalist’, dé quiz voor iedereen die betrokken is bij de Nederlandse journalistiek. Uitgevers, journalisten, onderzoekers, studenten en politici strijden zij aan zij om de titel Slimste Journalist 2020. Met dit jaar als presentator van de quiz: Herman van der Zandt.

Koop nu je teamticket

Aanmelden voor de Slimste Journalist doe je door het kopen van een teamticket voor maximaal 4 personen per team. Een teamticket kost 25 euro, daarvoor krijg je van ons drankjes en een flinke portie bitterballen. Wat ons betreft dé manier om het nieuwe jaar in te luiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish