2 May 2017

Agency

FreelanceJournalism is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals binnen Media

Via ons exclusieve netwerk van ambassadeurs bereiken we de meest getalenteerde professionals. Veelal zijn deze mensen niet direct zoekend, maar latent in de markt. Wij helpen deze mediaprofessionals om succesvol te ondernemen. Dit doen wij middels ons lidmaatschap en ons unieke, snelgroeiende netwerk waar u als lid onderdeel van wordt. FreelanceJournalism® is opgericht door Menno Lindeblad. Bij FreelanceJournalism ontmoeten freelance mediaprofessionals, opdrachtgevers en bedrijven elkaar. De community telt tegenwoordig ruim 3.000 leden. Niet alleen groeit het aantal leden dagelijks, maar ook de vacatures die geplaatst worden.

THE CREATIVE HUB OF AMSTERDAM

Alleen al in Amsterdam werken 80.000 mensen in de creatieve ­industrie, van fotografen tot filmmakers, van reclamejongens tot vertalers. De sector is goed voor een slordige 4,5 miljard euro omzet op jaarbasis. Een belangrijke sector die grotendeels bestaat uit freelancers. Het is onze missie is om deze professionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken.

MEDIAPROFESSIONALS

Wij helpen zelfstandig mediaprofessionals een betekenisvol en winstgevend online bedrijf te starten en uitbouwen en beschikken over een snelgroeiende community met duizenden leden. Denk hierbij aan posities als journalisten, redacteuren, verslaggevers, cartoonisten, copywriters, correspondenten, editors, filmmakers, videografen, cameramensen, graphic designers, contentspecialisten, PR en communicatie specialisten, camjo’s, illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, vertalers, scriptwriters, SEO-specialisten, (online)vormgevers et cetera.

UW PARTNER IN DE MEDIA

FreelanceJournalism werkt samen met een select aantal partijen die staan voor kennisdeling, netwerken en educatie binnen het vakgebied. Samen met deze partners proberen we talent te ontdekken, hen een platform te geven en ze te laten floreren. FreelanceJournalism kan putten uit haar eigen netwerk met duizenden connecties uit de mediabranche. Hiervan zijn meer dan 3.000 nationale en internationale mediaprofessionals lid van onze besloten groep FreelanceJournalism op LinkedIn.

CONTACT

Bent u kandidaat, opdrachtgever of ambassadeur en wilt u in contact komen met ons?
Stuur dan een email naar Menno Lindeblad via M.Lindeblad@FreelanceJournalism.eu

Freelance Journalism is onderdeel van Paradigmata Media

en_USEnglish