6 May 2017

Opdrachtgevers

RAZENDSNEL FLEXIBEL PERSONEEL NODIG?

Sluit u aan bij een groeiende community van vooraanstaande uitgevers die hun content- en redactiesystemen stroomlijnen!

Ruim 3.000 ingeschreven freelancer mediaprofessionals. Zoekt u een freelance mediaprofessional om uw project te bemannen, verloop op te vangen of tijdelijk verzuim van een collega op te lossen? Of heeft u tijdelijk deskundige expertise nodig die u zelf niet in huis heeft? Bent u een opdrachtgever, op zoek naar een freelance mediaprofessional met een specialisme? Stel uw eigen medewerkers aan of laat ons een team van consentprofessionals samenstellen die relevant zijn voor uw project.

Onze expertise

Freelance Journalism ondersteunt opdrachtgevers bij creatieve content oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken. Voor deze projecten werken wij samen met freelance experts. Wij zijn ervan overtuigd dat onze goede naam mede afhankelijk is van de kwaliteit van de freelancers waar we mee samenwerken. Daarom draaien onze freelancers mee in ons kwaliteitssysteem en investeren wij in het ontwikkelen van een goede werkrelatie. Een goede werkrelatie is cruciaal voor wederzijds vertrouwen en gunning. Als je elkaars sterke kanten kent en elkaar weet te vinden, kan je samen voor de goede uitvoering van een opdracht zorgen. We vinden het belangrijk om proactief kennis te delen met freelancers, niet alleen inhoudelijk over de huidige opdracht maar ook over potentiële (vervolg)opdrachten. Wilt u met ons samenwerken, neem dan contact op.

Op zoek naar een vaste mediaprofessional?

Wij stellen samen met u een profiel op voor uw nieuwe medewerker. In een voorgesprek stellen we vast wat voor soort professional bij de functie, organisatie en het team past. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar de geschikte kandidaat. Uiteraard altijd op basis van ‘no cure no pay’.

Onze werkwijze

  1. Intake met een vaste consultant
  2. Search & matching
  3. Voorstellen geschikte kandidaten
  4. Sollicitatiegesprekken
  5. Start project/opdracht
  6. monitoring & evaluatie
  7. Aan het einde van de opdracht vindt er een eindevaluatie plaats met alle betrokkenen. Hiervan krijgt u een schriftelijk verslag.

Een betrouwbaar landelijk netwerk

Garanties

  • Proeftijd: Mocht een door ons geselecteerde kandidaat zijn of haar proeftijd niet volbrengen, dan zoeken wij zonder extra kosten naar een vervanger.
  • No cure, no pay: lukt het ons niet om een geschikte kandidaat te vinden, dan brengen wij geen kosten in rekening.
  • Géén exclusiviteit: Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om snel in contact te komen met vrijwel iedere journalist, redacteur en tekstschrijver. Wij vragen dan ook niet om exclusiviteit, schakel gerust ook andere wervingsmethoden in.

en_USEnglish