Volkskrant werkt aan digitale krant van beter niveau dan de snackbar

 

In het relatiemagazine ‘Aandacht’ verhalen Persgroep-voorzitter Christian van Thillo (55) en Volkskrant-hoofdredacteur Philippe Remarque (51) van hun plannen om voor de Volkskrant een nieuwe digitale ‘krant’ te maken. En om het formaat vervolgens wellicht voor zustertitels als Het Laatste Nieuws, De Tijd, AD, Trouw en regionale kranten toe te passen. Van Thillo heeft schoon genoeg van het niveau van nieuwssnacks die zijn digitale nieuwsuitgaven nauwelijks ontstijgen: ‘Ik ben zelf op het punt gekomen dat ik me de vraag stel: is dit nu info of is dit infotainment?’ Lees verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish