De aanbrengbonus of referral bonus!

Meedenken en meedoen wordt gewaardeerd en beloond

Door de enorme diversiteit aan talenten bieden wij opdrachtgevers de mogelijkheid om flexibel en op maat, voor een korte of langere periode, kennis of capaciteit aan zich te binden.

Wij helpen met speciale advertentieformaten, native advertising, branded video content, longreads en veel meer. Samen met de content creators van Freelance Journalism maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken, met als doel om merken beter te laten communiceren. Om onze missie te realiseren, halen we graag gemeenschappelijk voordeel uit slimme partnerships. Waarin het resultaat altijd meer is dan de som van de delen.

Omdat de mediaprofessional soms de aangever van een mooie lead is belonen wij jou graag met een mooie bonus. Wanneer jij een aanvraag bij ons neerlegt die leidt tot een plaatsing belonen wij je daar royaal voor via ons referral bonus program.

Neem voor de voorwaarden contact met ons op.

Bezoekadres: Spaces Herengracht Herengracht 124-128 1015 BT Amsterdam.
Kantooradres: Zuwe 19A 1241 NC Kortenhoef.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish