Freelancers

Welkom bij de online community, het grootste onafhankelijke journalistieke netwerk voor mediaprofessionals.

Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. FreelanceJournalism® doet dit via een snel groeiend netwerk van meer dan 3.000 aangesloten freelance mediaprofessionals. FreelanceJournalism® behartigt de belangen van deze aangesloten freelancers die werkzaam zijn in de media. Deze freelancers werken samen voor diverse omroepen en televisieproductiebedrijven en voor ruim 160 kranten, publieks- en opinietijdschriften en omroepbladen op de Nederlandse markt en vertegenwoordigen circa 85% van de totale omzet van magazines in ons land. De leden van FreelanceJournalism® produceren content in alle mogelijke vormen (tekst, beeld en video). Door middel van hoogwaardige creativiteit en kwaliteit willen zij de consument inspireren en informeren. De kern van FreelanceJournalism® is het opzetten van een intensieve samenwerking met lokale partners zoals mediaproductiehuizen, media-ondersteunende organisaties en individuele mediapioniers als een actieve reactie op de noodzaak tot verbetering van informatievoorziening en persvrijheid en het vergroten van de toegankelijkheid tot onafhankelijke en betrouwbare informatie.

Waarom lid worden van de gratis community?

  1. Netwerk uitbouwen: Door lid te worden van FreelanceJournalism® krijgt u toegang tot een groot netwerk van andere freelance journalisten, waardoor u in contact kunt komen met mogelijke opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

  2. Kennis delen: Door deel te nemen aan de community, kunt u uw ervaringen en kennis delen met andere leden. Dit kan leiden tot interessante discussies en nieuwe inzichten.

  3. Nieuwe projecten: Door lid te worden van de community, kunt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten en kansen in de industrie, waardoor u kunt groeien in uw vakgebied.

  4. Mentoring: Door lid te worden van de community, kunt u mentoring krijgen van meer ervaren journalisten en uw vaardigheden verbeteren.

  5. Ontmoetingen: Door lid te worden van de community, kunt u deelnemen aan bijeenkomsten en ontmoetingen met andere leden, waardoor u uw persoonlijke en professionele netwerk kunt uitbreiden.

 

Word nu lid van onze besloten LinkedIn groep en groei professioneel met ons

Word ook lid van onze online community FreelanceJournalism® op LinkedIn met meer dan 3.000 aangesloten freelance mediaprofessionals en verbind u met een groep van professionele journalisten. Maak nieuwe contacten, deel uw kennis en ervaringen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. Deel uw verhalen en ideeën en ontdek nieuwe projecten en kansen.

Onze Lidmaatschappen

Enig resultaat

nl_NLDutch