Freelancers

Word gratis lid van FreelanceJournalism®!

Welkom bij FreelanceJournalism®, de grootste onafhankelijke online community voor mediaprofessionals. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen en hun slagkracht te vergroten door samenwerking.

FreelanceJournalism® is een snel groeiend netwerk met meer dan 3.000 aangesloten freelance mediaprofessionals. Wij behartigen de belangen van freelancers die werken voor diverse omroepen, televisieproductiebedrijven en meer dan 160 kranten, publieks- en opinietijdschriften in Nederland. Onze leden vertegenwoordigen ongeveer 85% van de totale omzet van magazines in ons land en produceren content in alle mogelijke vormen: tekst, beeld en video.

Ons doel is om de consument te inspireren en te informeren door middel van hoogwaardige creativiteit en kwaliteit.

FreelanceJournalism® zet zich in voor intensieve samenwerking met lokale partners zoals mediaproductiehuizen, media-ondersteunende organisaties en individuele mediapioniers. Dit doen we als een actieve reactie op de noodzaak voor verbetering van informatievoorziening, persvrijheid en het vergroten van de toegankelijkheid tot onafhankelijke en betrouwbare informatie.

Waarom lid worden van FreelanceJournalism®?

  • Toegang tot het FreelanceJournalism®-platform en de besloten LinkedIn Groep Freelance Journalism (ruim 3.000 vakgenoten): Maak deel uit van een bloeiende gemeenschap van mediaprofessionals. Deel kennis, stel vragen en bouw waardevolle relaties op.
  • Mogelijkheid om opdrachten te bekijken en te reageren: Krijg toegang tot een breed scala aan freelance opdrachten en reageer direct om nieuwe kansen te benutten.
  • Deelname aan netwerkevenementen en workshops: Neem deel aan inspirerende evenementen en workshops die je vaardigheden verbeteren en je netwerk uitbreiden.
  • Medianieuws: Blijf op de hoogte van het laatste medianieuws en trends in de journalistiek.
  • Word onderdeel van het netwerk: Bouw je professionele netwerk uit en werk samen met andere freelance mediaprofessionals.
  • Exclusieve kortingen en aanbiedingen: Maak gebruik van kortingen en aanbiedingen die exclusief voor FreelanceJournalism®-leden beschikbaar zijn.
  • 1 x per jaar netwerkborrel in het MediaCafé: Kom naar onze jaarlijkse netwerkborrel in het MediaCafé en ontmoet andere leden persoonlijk.
  • Mogelijkheid om bij gewenste apps aan te sluiten voor directe communicatie met leden: Verbeter je communicatie met andere leden door aan te sluiten bij onze aanbevolen apps.
  • Eerder betaald worden via Rabobank factuurfinanciering: Maak gebruik van factuurfinanciering via Rabobank om sneller betaald te worden voor je werk.

Doe mee en maak het verschil!

Word vandaag nog lid van FreelanceJournalism® en versterk je positie als freelance mediaprofessional. Gebruik ons platform om je netwerk uit te breiden, samen te werken aan inspirerende projecten en je impact in de mediawereld te vergroten. Samen staan we sterker en maken we een verschil in de wereld van media en journalistiek.

Onze Lidmaatschappen

Enig resultaat

nl_NLDutch