Freelancers

Het grootste onafhankelijke journalistieke netwerk voor mediaprofessionals

Freelance Journalism, het grootste onafhankelijke journalistieke Nederlandse netwerk voor mediaprofessionals. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. Bent u als mediaprofessional op zoek naar een prachtige opdracht of gaat u binnenkort aan een nieuwe opdracht starten?

Freelance Journalism biedt freelance mediaprofessionals een podium waar opdrachtgevers hen snel, makkelijk en voordelig kunnen vinden, zonder tussenkomst van bemiddelingsbureaus. Freelance Journalism doet dit via een inventief databasemanagementsysteem (MySQL) én een snel groeiend netwerk van meer dan 3.000 aangesloten freelance mediaprofessionals.

Freelance Journalism behartigt de belangen van deze aangesloten freelancers die werkzaam zijn in de media. Deze freelancers werken samen voor diverse omroepen en televisieproductiebedrijven en voor ruim 160 kranten, publieks- en opinietijdschriften en omroepbladen op de Nederlandse markt en vertegenwoordigen circa 85% van de totale omzet van magazines in ons land. De leden van Freelance Journalism produceren content in alle mogelijke vormen (tekst, beeld en video). Door middel van hoogwaardige creativiteit en kwaliteit willen zij de consument inspireren en informeren.

De kern van Freelance Journalism is het opzetten van een intensieve samenwerking met lokale partners zoals mediaproductiehuizen, media-ondersteunende organisaties en individuele mediapioniers als een actieve reactie op de noodzaak tot verbetering van informatievoorziening en persvrijheid en het vergroten van de toegankelijkheid tot onafhankelijke en betrouwbare informatie.

Meer dan 3000 Linkedin Leden

Freelance Journalism is het antwoord op vragen als: Hoe vindt u uw opdrachtgevers en hoe haalt u een klus binnen?, waar en wanneer brengt u een offerte uit en hoe bepaalt u uw tarief? Hoe zet u zichzelf ‘in de markt’ en welke nieuwe mogelijkheden zijn er wat dat betreft? En hoe belangrijk is netwerken eigenlijk? Interessant? Word dan ook lid van de besloten Linkedin Groep voor mediaprofessionals!

Mediaprofessional

Bent u freelancer (ZZP’er) en op zoek naar een bureau waar persoonlijke aandacht voorop staat. Met aantrekkelijk communicatie, media- en journalistieke opdrachten en een goed tarief? We gaan voor u op zoek naar opdrachten bij organisaties die passen bij uw persoonlijke ambities en drijfveren. Wilt u met ons samenwerken, neem dan contact op. M.Lindeblad@FreelanceJournalism.eu

Onze missie

De kern van Freelance Journalism is het opzetten van een intensieve samenwerking met lokale partners zoals mediaproductiehuizen, media-ondersteunende organisaties en individuele mediapioniers als een actieve reactie op de noodzaak tot verbetering van informatievoorziening en persvrijheid en het vergroten van de toegankelijkheid tot onafhankelijke en betrouwbare informatie.

Bij Freelance journalism kunt u kiezen uit twee verschillende lidmaatschappen: basis (gratis) en Premium. Om volledig gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die ons platform biedt, raden wij u aan een Premium lidmaatschap te nemen.

Toont alle 4 resultaten

nl_NLDutch