Kan verliesgevend Blendle 2018 overleven?

Het jaarverslag van Blendle over 2016 toont geen rooskleurige cijfers. In dat jaar draaide Blendle nog meer verlies dan in 2015: -2,4 miljoen euro. Ook het eigen vermogen ging in de min, naar 1,4 miljoen. Omdat Blendle verwacht dat de komende jaren het resultaat ook negatief is, wordt het zonder nieuwe investeringen moeilijk om 2019 te halen.

Weinig start ups kregen zoveel free publicity als Blendle, de digitale kranten- en tijdschriftenkiosk. Oprichters Marten Blankesteijn en Alexander Klöpping doen het goed in de media. Ze zijn een beetje nerdy en dwars en daardoor ideale medialievelingen: van De Wereld Draait Door tot Het Financieele Dagblad, overal mogen ze uitgebreid hun succesverhaal vertellen. Verder lezen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish