’Tijdschrift Playboy verdwijnt’

 

De oplage is in veertig jaar gedaald van 5,6 miljoen naar minder dan 500.000. Het tijdelijk stoppen met naaktfoto’s en het terugschroeven van het aantal uitgaven van tien naar zes per jaar heeft aan die malaise weinig kunnen veranderen.

„Ik weet niet of een papieren tijdschrift in de toekomst de beste manier is om met onze klant te communiceren”, zegt Ben Kohn, topman bij Playboy Enterpises, in de Wall Street Journal. „Dit jaar zullen we onszelf omvormen van een mediabedrijf naar een merkenmanager.”

Oer-Playboy Hugh Hefner heeft bij de verkoop van zijn aandelenpakket bedongen dat het tijdschrift in elk geval tot zijn dood zou bestaan. Verder lezen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish