’Tijdschrift Playboy verdwijnt’

 

De oplage is in veertig jaar gedaald van 5,6 miljoen naar minder dan 500.000. Het tijdelijk stoppen met naaktfoto’s en het terugschroeven van het aantal uitgaven van tien naar zes per jaar heeft aan die malaise weinig kunnen veranderen.

„Ik weet niet of een papieren tijdschrift in de toekomst de beste manier is om met onze klant te communiceren”, zegt Ben Kohn, topman bij Playboy Enterpises, in de Wall Street Journal. „Dit jaar zullen we onszelf omvormen van een mediabedrijf naar een merkenmanager.”

Oer-Playboy Hugh Hefner heeft bij de verkoop van zijn aandelenpakket bedongen dat het tijdschrift in elk geval tot zijn dood zou bestaan. Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch