FreelanceJournalism® biedt uitzonderlijke wervingsprofessionals een unieke kans om een succesvol recruitmentbedrijf op te bouwen

Persbericht

Voor directe publicatie

Kortenhoef, 23 mei 2023 – FreelanceJournalism® kondigt met enthousiasme aan dat ze op zoek zijn naar uitzonderlijke wervingsprofessional(s) die samen met hen FreelanceJournalism® willen transformeren tot een toonaangevend recruitment bedrijf waar ze trots op kunnen zijn.

Met een gedetailleerd implementatieplan biedt FreelanceJournalism® partners de mogelijkheid om vanaf het begin opgezet te worden met best practice-processen. De infrastructuur en systemen die aan nieuwe portfoliopartners worden geleverd, zijn zorgvuldig onderzocht en geselecteerd om handmatige processen te automatiseren en de efficiëntie te maximaliseren.

Het unieke aspect van deze samenwerking is dat partners niet alleen aandelen in FreelanceJournalism® ontvangen, maar ook delen in de voordelen wanneer het bedrijf wordt verkocht aan een grote speler in de recruitment markt. Dit beloningssysteem weerspiegelt de toewijding van FreelanceJournalism® om partners te betrekken en hun inzet te waarderen.

“Met deze opwindende kans willen we ambitieuze wervingsprofessionals aantrekken en hen helpen hun ideaal te bereiken door samen met ons een succesvol wervingsbedrijf op te bouwen”, zegt Menno Lindeblad, CEO van FreelanceJournalism® “We bieden niet alleen de juiste tools en processen om succes te garanderen, maar we bieden ook de mogelijkheid om te delen in de winst bij een eventuele verkoop.”

FreelanceJournalism® is ervan overtuigd dat het delen van de opbrengsten van een eventuele verkoop een sterke motivatie creëert en partners beloont voor hun betrokkenheid en toewijding aan het succes van het bedrijf. Samen met de partners streeft FreelanceJournalism® ernaar om het bedrijf te laten groeien en aantrekkelijk te maken voor grote spelers in de recruitment markt.

Wervingsprofessionals die klaar zijn om hun ambitie waar te maken en samen met FreelanceJournalism® een succesvol recruitment bedrijf willen opzetten, worden uitgenodigd om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Over FreelanceJournalism®

FreelanceJournalism® is het grootste onafhankelijke journalistieke Nederlandse netwerk voor mediaprofessionals en staat bekend om de korte lijntjes met opdrachtgevers. De kern van FreelanceJournalism® is het opzetten van een intensieve samenwerking met partners, zoals mediaproductiehuizen, media-ondersteunende organisaties en individuele mediapioniers. Met een uitgebreid netwerk van specialisten biedt FreelanceJournalism® de ideale omgeving om talenten te vinden en te plaatsen in de dynamische wereld van freelance journalistiek.

Wervingsprofessionals die samenwerken met FreelanceJournalism® profiteren van het brede netwerk van mediaprofessionals en de mogelijkheid om samen te werken met vooraanstaande mediabedrijven en organisaties. De korte lijntjes met opdrachtgevers zorgen voor een efficiënte en effectieve plaatsing van freelancers, waardoor partners kunnen rekenen op succesvolle en waardevolle matches.

Einde persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch