Rabobank factuur financiering biedt freelancers flexibele liquiditeit.

Als ondernemer weet je dat het lang kan duren voordat jouw facturen worden betaald. Maar soms heb je het geld snel nodig voor jouw dagelijkse bedrijfsvoering. Dan kan Factuur Financiering uitkomst bieden. Of je nu snel geld nodig hebt om je betalingsverplichtingen op korte termijn te voldoen, nog even van een inkoopvoordeel bij je leverancier wilt profiteren, óf omdat je gewoon niet wilt wachten totdat je klant over de brug komt. Factuur Financiering biedt jou als ondernemer de financiële flexibiliteit die je nodig hebt.

Bij Freelance Journalism weten we dat Freelancers van gemak houden. Daarom is een aanvraag voor het financieren van één of meerdere facturen binnen 5 minuten geregeld. En het geld? Binnen 24 uur op je rekening.

Geen jaarcijfers of prognoses nodig. Je hoeft alleen je transactiegegevens en je factuur te delen. Het factuurbedrag kan al binnen 24 uur op je zakelijke rekening staan. 

Wat kost Factuur Financiering?

Wanneer je gebruik maakt van Factuur Financiering, heb je het factuurbedrag razendsnel op je rekening staan. Hier staat tegenover dat je een rente betaalt van tussen de 1,2% en 3,5% van het bedrag op de factuur. De exacte hoogte van de rente is afhankelijk van de looptijd. Dit is hetzelfde als de betaaltermijn op je factuur (30, 60 of 90 dagen). Je lost de lening in één keer af wanneer jouw klant heeft betaald.

Wil je meer weten over deze oplossing, kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch