De contentgeheimen van Linda

LINDA. is een van de meest succesvolle crossmediabedrijven van dit moment. Belangrijk onderdeel van het succes is de innovatieve, tikkie eigenwijze samenwerking met bedrijven. De geheimen van contentmarketing volgens Leanne Hermans, manager LINDA. digitaal en LINDA. het Bureau.

Constant aan de knoppen draaien, geen compromissen sluiten, geen onzin verkopen en een boodschap brengen waarvan je blij wordt, mét een knipoog: volgens Leanne Hermans valt of staat een advertentiecampagne erbij. LINDA. het Bureau, dat sinds 2014 bestaat, ontwikkelt creatieve campagnes voor adverteerders. ,,Advertenties waren voorheen vooral gericht op print, maar toen de digitale platformen van LINDA. groeiden, merkten we dat de vraag van adverteerders veranderde. Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch