Wordt Ouders van Nu het nieuwe succes van Sanoma?

De markt heeft lang gewacht op een opvolger van het succesverhaal vtwonen en Ouders van Nu is in ieder geval een merk dat hiervoor in aanmerking komt. Wat begon als een magazine voor (aanstaande) moeders en vaders, is in vijftig jaar uitgegroeid tot een multimediaal platform dat is samengesteld uit – natuurlijk-  het blad (inclusief diverse spin- offs) en een event (in de planning), maar ook een app, testpanel, (mobiele) site, database, webshop, Zwanger- en Babybox, schooltas, followers op Facebooken en Instagram en een voordeelpas. Met dat alles is het een sterk multimediaal merk geworden.  Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch