Hoe gaan wij om met jouw gegevens?

Per 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Jouw gegevens worden door ons opgeslagen met als doel jou te kunnen verbinden met passende opdrachten en opdrachtgevers.

Om te voorkomen dat bijzondere persoonsgegevens in de verkeerde handen vallen, beschikken alle websites van Paradigmata Media over een SSL-verbinding. Dit is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de url (https://domein.nl). Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje voor de URL of een groene balk. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om te kunnen beoordelen of jij een geschikte mediaprofessional bent voor een van onze opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van jouw cv en adresgegevens en via jouw telefoonnummer en e-mailadres. Wij sturen jouw NAW gegevens (naam, leeftijd, woonplaats, tarief en werkervaringen) alleen naar een opdrachtgever in overleg en na jouw akkoord. Jouw gegevens en documenten worden in een beveiligde omgeving opgeslagen en hier gaan wij  vertrouwelijk mee om. Indien je bezwaar hebt of je gegevens wilt inzien, laat het ons dan weten. Je kunt op verzoek je gegevens inzien en desgewenst laten verwijderen.
Bezoekadres: Spaces Herengracht Herengracht 124-128 1015 BT Amsterdam.
Kantooradres: Zuwe 19A 1241 NC Kortenhoef.

 

Dit bericht werd getagd . Bookmark de link .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch