Er is een nieuw fonds waar journalisten geld kunnen aanvragen.

Een kwart miljoen euro voor 2021. Dit bedrag heeft de Haarlemse gemeenteraad beschikbaar gesteld om via het Haarlems Mediafonds de productie van onafhankelijke en diepgravende journalistiek in de stad en haar directe omgeving te ondersteunen.  

Met een bijdrage uit dit fonds kunnen journalisten in samenwerking met lokale media producties maken die anders vermoedelijk onuitvoerbaar zouden blijven. Onderscheidende journalistiek, verhalen die de inwoners van Haarlem en omstreken meer grip geven op wat er speelt in hun dagelijkse omgeving.

Ook een plan indienen? Dat kan, de eerste aanvraagronde staat open tot en met zondag 16 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch